Opdateret: Mand falder to meter ned i brønd i gågade: Politiet undersøger sikkerheden

En mand har brækket foden, efter han fredag faldt ned i en brønd midt i Holstebro.

Opdateret kl. 16.57

I bunden af artiklen er tilføjet reaktion fra Vestforsyning, der beklager ulykken.

  En 50-årig mand fra Holstebro faldt kort før middagstid to meter ned i en brønd i gågaden i Holstebro.

  Det oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

  Der er tale om en teknikbrønd til en af gågadens springvand, som tilsyneladende ikke var spærret ordentligt af i forbindelse med et eftersyn foretaget af en elektriker. 

  - Manden har formentligt brækket sin fod i forbindelse med faldet. Han har ikke været bevidstløs eller noget, men han er blevet kørt til tjek på sygehuset, lyder det fra vagtchefen.

  Sikkerhed skal undersøges nærmere

  Politiet modtog meldingen klokken 11.39, og nu skal politiet undersøge, hvorvidt der har været slækket på sikkerheden omkring arbejdet i brønden. 

  - Vi er nødt til at se nærmere på omstændighederne. Hvis afspærringen ikke har været tilstrækkelig, kan der rejses en sigtelse i sagen, forklarer Anders Olesen.

  Politiets arbejde på stedet er overstået.

  Vestforsyning beklager ulykke

  El-chef hos Vestforsyning, Lars Flyvholm, bekræfter over for Dagbladet Holstebro-Struer, at det var deres medarbejder, som arbejdede i brønden sammen med en anden elektriker. 

  - Det er dybt beklageligt, at det kunne ske. Det skal vi gøre bedre, og jeg vil mandag følge meget op på, hvordan vi sikrer os, at det ikke sker igen, siger elchefen til dagbladet. 

  Han kan hverken be- eller afkræfte, om der har været spærret ordentligt af ved brønden under arbejdet.

  - For mig lyder det ikke som om, at der har været spærret nok af, siger Lars Flyvholm på en telefon fra Tyskland til Dagbladet Holstebro-Struer. 


  Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.