0:22

Kom med indenfor i dit mediehus

TV MIDTVEST byder dig, din sportsforening, mødregruppe, strikkeklub, loge, klasse, dine kollegaer – ja, alle der har lyst til en inspirerende aften – indenfor i dit regionale mediehus.

Vi har sammensat tre forskellige rundvisninger, hvor vi kombinerer en introduktion til TV MIDTVEST med en masse gode historier om Midt- og Vestjyllands mediehus. Derudover får I en rundvisning i vores smukke hus - en rundvisning der tager dig gennem vores studie, afviklingsrum, et smut forbi dagens vært og ellers en tur rundt på stationen. Vi tilbyder rundvisninger til skoler, aftenrundvisninger til private og til virksomheder med oplæg om TV MIDTVEST og som noget helt nyt tilbyder vi rejseforedrag med Kai Hartmeyer med efterfølgende rundvisning.

En skolerundvisning vil være i tidsrummet 9.00-11.00, dog ikke på onsdage. Denne rundvisning har fokus på hvordan det er at arbejde på TV MIDTVEST, hvad vi laver og hvordan man kommer til at arbejde i denne branche. En rundvisning koster kr. 50,- pr. deltager, man betaler for minimum 30 personer.

En aftenrundvisning vil være i tidsrummet 18.30-21.00, dog kun på onsdage. Ved denne rundvisning får du et oplæg om TV MIDTVEST og vores historier og kommer med bag kameraet. Derefter vil der være rundvisning og kaffe og naturligvis kage. En sådan rundvisning koster kr. 100,- pr. person og man har mulighed for at kontakte os og forespørge på en dato eller vælge mellem de allerede eksisterende rundvisninger.

Rejseforedrag vil være i tidsrummet kl. 18.30-21.00 hvor Kai Hartmeyer tager dig med bag kameraet på sine mange rejser. I kan blandt andet komme med bag Kremls mure, tage med til Berlin før og efter murens fald og meget mere. Du kan læse mere her: Rejseforedrag på TV MIDTVEST - TV MIDTVEST Plus

Se åbne datoer her

... eller send os en forespørgsel i formularen herunder, hvis ingen af de allerede åbne datoer passer.

Du er velkommen til at ringe ved evt. spørgsmål på 96 12 12 12 på hverdage mellem kl. 8 - 16

Send din forespørgsel her

Vi gennemfører rundvisning på grupper af min. 30 personer, men du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel, så kan vi måske kombinere jer med en anden gruppe.
Aftenrundvisninger foregår på onsdage, skolerundvisninger dog ikke på onsdage. Indtast venligst den dato, der passer jer bedst.
F.eks. kørestol, rollator eller lignende.