Send dit tip til redaktionen

Her kan du sende et tip eller foreslå en god historie. Du kan også gøre opmærksom på et arrangement, du synes TV MIDTVEST skal dække.

Hver dag er der indslag i fjernsynet, der er begyndt med et tip. Vi er afhængig af hjælp fra seerne for at kunne lave de bedste programmer.

Du kan altid sende os en mail på redaktionen@tvmidtvest.dk eller bruge formularen herunder. Den er ment som en hjælp til at huske de vigtigste informationer.

SEERNES BILLEDER

Har du en video, du gerne vil dele med os?

Hvis du har oplevet noget sjovt, sødt eller spændende, så vil vi rigtig gerne se det.

Betingelser: Når du sender video eller billeder til os forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV MIDTVEST vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Når du sender video og andet materiale til os, giver du TV MIDTVEST, TV 2 Regionerne og TV 2 ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Dit materiale vil ikke blive solgt til tredjepart. Du bevarer ophavsretten og kan til hver en tid bruge og dele dit materiale i andre sammenhænge. Det er alene TV MIDTVEST, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.
Filer skal være mindre end 10 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp pdf