Bliv annoncør på TV MIDTVEST

På TV MIDTVEST er det muligt at blive annoncør på de populære regionale vejrudsigter for Midt- og Vestjylland, som vi får produceret og præsenteret af de kendte værter på TV 2 Vejret.

Vejrudsigten på TVMV

Annoncering på TV MIDTVEST

Som sponsor på vejrudsigterne på TV MIDTVEST er man garanteret stærkt målrettet dækning. TV MIDTVEST er nemlig suverænt midt- og vestjydernes foretrukne nyhedsmedie og den nyhedsudsendelse i Danmark, som har de bedste seertal. Dermed er du som annoncør også sikker på stor opmærksomhed på din markedsføring.

I forhold til traditionelle reklamer, tilbyder vi bl.a. annoncør eksklusivitet, dvs. at de præsentationer af Vejret man booker hos os, dem har man helt for sig selv.

Vores produkt er helt ideelt til branding af hvem man er, hvor man er, og hvad man har af produktrelaterede budskaber. Det kan bl.a. komme til udtryk i flotte levende billeder, kombineret med et veltalt og matchende speak. Prismæssigt er vi også særdeles konkurrencedygtige.

Hvis du gerne vil se hvorledes det kan tage sig ud, så kig med i vores udsendelser 17.12, 18.20 (18.15 i weekenden), 19.30 og 22.00.

Vi håber du har fået lyst til at høre mere, og du er derfor meget velkommen til uforpligtende at kontakte Salgschef Søren Christiansen.

Kontakt

Salgschef Søren Christiansen

Tlf. 21 31 85 80

soch@tvsyd.dk