Ophavsret

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører TV MIDTVEST og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra TV MIDTVEST.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. TV MIDTVEST forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4.

Repræsenterer du et nyhedsmedie, er du velkommen til at citere og gengive indhold fra tvmidtvest.dk, så længe det sker loyalt og med tydelig kildeangivelse (fx fortæller N. N. til tvmidtvest.dk).

Private, ikke-kommercielle brugere må embedde video på egen hjemmeside og dele video og artikler på sociale medier, men videoindhold må kun embeddes i den player, TV MIDTVEST stiller til rådighed via embed-funktionen. Virksomheder og institutioner kan købe visningsret - læs mere i linket herunder.

Det er tilladt at linke dybt på tvmidtvest.dk, men du må ikke vise siderne på tvmidtvest.dk i egne frames. Alle er også velkomne til at vise nyheder fra tvmidtvest.dk ved hjælp af vores rss-feed.

Ønsker du at købe et indslag?