Pressemeddelelser

Pressemeddelelse den 27. maj 2021:

Ny mand i ledelsen på TV MIDTVEST

44-årige Tommy Zwicky bliver ny redaktionschef på TV MIDTVEST, hvor han fra 1. august vil udgøre den redaktionelle ledelse sammen med programchef Kirsten Axelsen og nyhedschef Niels Olsen.

Tommy Zwicky er en erfaren tv-mand og en visionær personlighed, som nu flytter til Midt- og Vestjylland. Han har knap 20 års erfaring med nyheder fra TV 2 og DR, hvor han var med til at skabe succesen DR Ultra med nyheder til børn og unge. Han har også arbejdet med undersøgende journalistik på Operation X, været redaktør på JP/Politikens Børneavisen og redaktør på Go’ morgen Danmark. Senest var han kommunikationschef hos telegiganten Huawei.

”Jeg er først og fremmest historiefortæller. Uanset om det gælder hårde nyhedshistorier til voksne eller fascinerende udsendelser til unge. Jeg er vild med at lave tv, og jeg glæder mig til at blive en del af TV MIDTVEST, som er kendt for sine stærke nyhedsudsendelser og gode programmer”, siger Tommy Zwicky.

Den nye chef træder ind i et mediehus i Holstebro med 100 medarbejdere, der siden 1989 har været et vigtigt medie i Midt- og Vestjylland. TV MIDTVEST er i en stor udvikling fra at være et stærkt tv-hus til også at præstere på streaming og digitale medier.

”Vi glæder os til at få Tommy Zwicky på holdet. Han har meget at bidrage med og vil uden tvivl være vigtig i vores kamp for, at TV MIDTVEST også i de kommende år vil være landsdelens væsentligste medie,” siger direktør Lone Sunesen, TV MIDTVEST.

Tommy Zwicky afløser redaktionschef Lars Lundgaard, der går på pension efter 28 år.

Tommy Zwicky ny redaktionschef

Henvendelser fra pressen

Spørgsmål om programmer og programserier på TV MIDTVESTs 24 timers kanal kan rettes til redaktionschef Kirsten Axelsen på telefon 96 12 12 90 eller e-mail kiax@tvmidtvest.dk.

Spørgsmål om TV MIDTVEST's virksomhed i øvrigt rettes til direktør Lone Sunesen på 96 12 12 00 eller e-mail losu@tvmidtvest.dk.

TV MIDTVESTs logo

Hent TV MIDTVESTs logoer til print og web her (zip-fil - 9,5 MB - opdateret 03. juni 2019).