Vil du være midt- og vestjydernes vigtigste kilde til nyheder? Vil du fortælle historier både digitalt og til tv? Og er du klar til at udfordre os?

TV MIDTVEST er et ambitiøst digitalt mediehus, hvor video er kernen i vores arbejde, uanset om vi leverer til tv, web eller sociale medier.

Vores mål er at forme nogle af Danmarks skarpeste journalister, som både kan lave de dagsordensættende nyheder og de nære reportager på alle vores platforme.

Vi leder efter dig, som brænder efter at blive så god som muligt. Og både vil lave tv, være livereporter og levere stærke digitale historier.

Din succesfulde praktiktid er lige så vigtig for os, som den er for dig.

Går du i 8. eller 9. klasse? Hvis du er elev i grundskolen og gerne vil i erhvervspraktik, kan du besøge siden tvmidtvest.dk/skolepraktik

3:40

Vi har brug for:

To praktikanter fra august 2024.

Det er en forudsætning at:

  • du bosætter dig fast i landsdelen
  • du har kørekort

Oplev en dag som TV praktikant

Hos TV MIDTVEST arbejder praktikanter på lige fod med uddannede kolleger. Her er vi journalister, der er tændt på den fælles opgave at fortælle de historier, der kommer tæt på, er originale og sætter spor. Vil du ud og besøge os i åbent hus ugen? Så kontakt vores praktikantvejleder.

4:35
Se hvorfor Frederik valgte TV MIDTVEST

Du får blandt andet mulighed for:

Nyhedsreporter: Sammen med en fotograf laver du et tv-indslag til aftenens nyhedsudsendelse. Du er selvfølgelig med til at redigere og speake.

Live: Du kommer på live-kursus og får mulighed for at komme ud og sende direkte til midt- og vestjyderne hjemme i stuerne og måske også til TV2.

VJ: Du kommer på VJ-kursus og bliver oplært i at filme og redigere dine egne indslag med det samme udstyr som de professionelle fotografer bruger.

Digitale vagter: Vores indhold udkommer på alle platforme, og du bliver også uddannet i at skarpvinkle vores historier til vores hjemmeside og sociale medier, som når ud flere end 200.000 besøgende.

Mentorordning: Du får en erfaren journalist som mentor, som hjælper dig i den første tid på stationen og som giver dig efterkritik på mentordage.

Praktikantdage: Hver måned er der praktikantdag, hvor du sammen med din vejleder får efterkritik, er på besøg hos andre arbejdspladser eller får kursus i eksempelvis lives.

Mentorordning: Du får en erfaren journalist som mentor, som hjælper dig i den første tid på stationen og som giver dig efterkritik på mentordage.

Få smagt på det hele

Vi dækker alt fra politiske dramaer og kriminalitet til markante tendenshistorier og nære portrætter. Dertil kommer sport, som vi følger kærligt og kritisk.

Hver dag sætter vi landsdelen på Danmarkskortet og leverer nyheder til TV 2.

0:34
Studievært Casper Roslyng: Fra TV 2 til TV MIDTVEST
3:15
Talentfabrikken TV MIDTVEST

Vi lægger vægt på, at du

  • Er engageret i samfundet omkring dig
  • Er fuld af humor og godt humør
  • Er nysgerrig og har masser af gejst
  • Er holdspiller, der også kan gå solo
3:15
Talentfabrikken TV MIDTVEST

Kom og mød os

Holdet, du møder i match-forløbet, består af:

DSC_6445_FRHE

Frederik Helms

Journalist/Praktikantvejleder
96 12 12 44
Marc Killigren Akselsen

Marc Killigren Akselsen

Nyheds- og souschef
Tobias Malte Kristensen, TOKR

Tobias Malte Kristensen

Journalist
96 11 93 40
saho

Sarah Katrine Houe

Journalist
Mathilde Brander, Journalist

Mathilde Due Brander

Journalist
96 12 12 27

Interesseret?

Er du nysgerrig på TV MIDTVEST, så kontakt os.

Praktikantvejleder Frederik Helms på 23 96 28 88 eller frhe@tvmidtvest.dk

Redaktionschef Marc Killigren Akselsen på 96 12 13 28 eller maki@tvmidtvest.dk