Debatregler på TV MIDTVESTs Facebook

Vi er vært for den gode samtale og giver plads til uenighed – men altid med respekt for andre.

web_img_0806.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Vi er virkelig glade for, at du har lyst til at deltage i debatten på vores Facebook-side. Vi forventer dog, at du er klar på at holde en ordentlig tone og følger disse regler. 

Opfør dig ordentligt

Alle har ret til at have en holdning, men vi forventer samtidigt, at alle behandler hinanden med respekt - dette gælder både medvirkende i vores artikler og videoer, men også andre brugere på Facebook. Det betyder, at du skal holde dig fra personlige angreb, grimt sprog, chikane og andre former for spydigheder.

Derudover er det selvfølgelig et krav, at alle kommentarer overholder dansk lovgivning. Det er altså heller ikke i orden at komme med trusler eller opfordre til vold.

Hvis vores regler ikke bliver overholdt, så sletter vi kommentaren, og i grove tilfælde bliver man blokeret fra at kommentere på siden fremover.

Brug en personlig profil

Brug din egen personlige Facebook-profil, hvor både fornavn og efternavn fremgår. Du må gerne have en privat profil, men hvis vi har mistanke om, at en profil er falsk, så bliver den blokeret fra at kommentere. Det er op til den enkelte at bevise ægtheden af sin profil.

Du kan anmelde andre

Hvis du føler, at der er en kommentar, der er imod vores retningslinjer, så er du altid velkommen til at sende en besked til os. Vi gør vores bedste for at følge med i kommentarsporerene, men der kan være kommentarer, som vi har overset.

Alle vores platforme skal være trygge, så derfor gør du os en kæmpe tjeneste ved at skrive til os. Du kan kontakte os på Facebook eller sende en mail til redaktionen@tvmidtvest.dk

Facebook-regler

Da du kun kan kommentere på vores side ved hjælp af din Facebook-profil, så gælder Facebooks regler også her. Vi henviser derfor også til Facebooks egne fællesskabsregler:

  • Det er imod Facebooks regler at bryde loven på nogen måde. Herunder også trusler.
  • Facebook fjerner opslag med følsomt indhold.
  • Groft sprogbrug er ikke godkendt.
  • Når du opretter din Facebook-konto, godkender du, at du bruger din rigtige identitet. Falske profiler er imod reglerne.
  • Sørg altid for, at du har rettighederne til det, som du deler på Facebook. Du må for eksempel ikke dele andres billeder eller lignende.

Læs reglerne her: https://www.facebook.com/communitystandards

Opdateret 2. februar 2022