Debatregler på TV MIDTVEST

Vi er vært for den gode samtale, giver plads til uenighed – altid med respekt for andre

web_img_0806.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Vi er virkelig glade for, hvis du har lyst til at deltage i debatten her på vores side.

Vi forventer dog, at du er klar på at holde en ordentlig tone, så alle kan være her. Vi fjerner kommentarer, der ikke lever op til følgende retningslinjer, der gælder både her og på vores Facebook-side.

Opfør dig ordentligt

Alle har ret til deres holdning, men vi forventer samtidigt at alle behandler hinanden med respekt - dette gælder både medvirkende i vores artikler, men også andre brugere. Det betyder, at du skal holde dig fra personlige angreb, grimt sprog, chikane, og andre former for spydigheder.

Herudover er det selvfølgelig et krav, at alle kommentarer overholder dansk lovgivning. Det er altså heller ikke i orden at komme med trusler eller opfordre til vold.

Kort og præcist skal man ganske enkelt tale ordentligt og acceptere, at man ikke altid kan komme til enighed. Ellers sletter vi kommentarer, og i grove tilfælde bliver man blokeret fra at kommentere på siden fremover.

Brug en personlig profil

Brug din egen personlige Facebook-profil, hvor både fornavn og efternavn fremgår. Du må gerne have en privat profil, men hvis vi har mistanke om, at en profil er falsk, så bliver den blokeret fra at kommentere. Det er op til den enkelte at bevise ægtheden af sin profil.

Du kan anmelde andre

Hvis du føler, at der er en kommentar der er imod vores retningslinjer, så er du altid velkommen til at sende en besked til os. Gør du det, så bliver vi gjort opmærksomme på kommentaren, og vil derfor kunne skride til handling. Alle vores platforme skal være trygge steder, så derfor gør du os en kæmpe tjeneste. Du kan skrive til os på Facebook eller sende en mail til redaktionen@tvmidtvest.dk

Vi vil altid gøre vores bedste for at følge med i kommentarerne, men dit indspark er guld værd. Så hvis der er noget, du mener, vi har overset, eller hvis du mener vi har glemt noget vigtigt i vores retningslinjer, så er du velkommen til at sende os en besked på Facebook eller en mail til redaktionen@tvmidtvest.dk

Da du kun kan kommentere på vores side ved hjælp af din Facebook-profil, så gælder Facebooks regler også her. Vi henviser derfor også til Facebooks egne fællesskabsregler:

  • Det er imod Facebooks regler at bryde loven på nogen måde. Herunder også trusler.
  • Facebook fjerner opslag med følsomt indhold.
  • Groft sprogbrug er ikke godkendt.
  • Når du opretter din Facebook-konto godkender du, at du bruger din rigtige identitet. Falske profiler er imod reglerne.
  • Sørg altid for, at du har rettighederne til det, som du deler på Facebook. Du må for eksempel ikke dele andres billeder eller lignende.

Læs reglerne her: https://www.facebook.com/communitystandards

Opdateret 30. april 2019