TV MIDTVEST - der hvor du er

Med vores to apps får du den fulde TV MIDTVEST oplevelse med artikler, nyhedsudsendelser og et væld af programmer og serier.

Play

Vores streaming-app, hvor du kan finde vores enorme udvalg af programmer, serier, live TV og nyhedsudsendelser. Det hele kan også castes op på dit tv, hvis du har Chromecast eller AirPlay.

Se mere

Nyheder

I denne app finder du vores nyhedsartikler, live TV og dagens 19.30-nyhedsudsendelse. Her kan du sammensætte dit eget overblik over regionens nyheder alt efter de emner, der har din interesse.

Se mere

TV MIDTVEST Play

Nu er den her endelig - vores helt egen tv-app fra TV MIDTVEST

Alt det gode fra TV MIDTVEST

Nu får du adgang til vores fulde udvalg af serier, nyhedsudsendelser og reportageprogrammer om Midt- og Vestjylland.

Det hele i en enkel app, der selvfølgelig har ChromeCast og AirPlay indbygget, så du foruden på din smartphone og tablet nemt kan se det på dit tv derhjemme.

Bliv inspireret på Forsiden

Når du åbner Play, ser du som det første vores Forside. Her vil vi løbende inspirere dig med et udvalg af vores programmer og serier. Her kan du scrolle ned og finde nye programmer, reportager og guld fra vores store arkiv. Og vil du finde et helt bestemt program, kan du bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne.

Nyheder og Live TV

Under menupunktet Nyheder finder du de regionale nyhedsudsendelser. Vil du se vores kanal lige nu, finder du den under menupunktet Live TV, hvor du også kan finde dagens programoversigt.

Gem dine yndlingsklip

Når du ser noget, du vil se på et senere tidspunkt, kan du trykke på hjertet lige under programmet. Så gemmes det i menupunktet ved navn Mine klip. Her kan du finde de ting, du har gemt. Eller fortsætte, hvor du slap, sidste gang du så et program i Play.

Meget mere indhold

Vil du se indhold fra de andre TV 2-regioner, kan du nemt tilføje dem. Det gør du ved at finde indstillingerne i øverste venstre hjørne og vælge dem til under punktet Regionerne. På den måde kan du få adgang til endnu mere indhold i vores app.

Brug appen med dit tv

Selvfølgelig har vi sørget for, at Play kan bruges sammen med ChromeCast og AirPlay, så du nemt kan se programmerne på dit tv.

Du finder ChromeCast og AirPlay-knapperne i øverste højre hjørne.

Hent Play-appen her

Videoguide til TV MIDTVEST Play

Få et mere detaljeret kig på funktionerne i vores nye app i guiden herunder

TV MIDTVEST Nyheder

Nu kan du få et nyhedsoverblik, der er tilpasset dine behov.

Det hurtige overblik

Med TV MIDTVEST Nyheder kan du nemt blive opdateret på dagens vigtigste nyheder. I appen finder du alle vores artikler med det seneste, vigtigste og mest interessante fra Midt- og Vestjylland.

Under punktet TV finder du live TV og den seneste 19.30 nyhedsudsendelse. Det hele kan nemt castes op på dit TV, hvis du har Chromecast eller AirPlay.

Gør nyhederne personlige

Med funktionen Mine nyheder kan du følge netop din kommune og de emner, der har din interesse. Det kan eksempelvis være emner som sport, erhverv og politik. Du kan også følge særlige aktuelle temaer, når der eksempelvis er større begivenheder eller valg.

For at tilføje emner og kommuner til Mine nyheder skal du trykke på hjertet i bunden af de artikler, der har din interesse. Så får du det fulde overblik på Mine nyheder fremover. Her kan du også melde dig til Breaking news, så vi sender dig en Push-besked, når der er nyheder, der kræver særlig opmærksomhed.

Hent Nyheds-appen her

Videoguide til TV MIDTVEST Nyheder

Få et mere detaljeret kig på funktionerne i vores nyhedsapp i guiden herunder

Hjælp os med at gøre det bedre

Vores mission er at udvikle brugervenlige apps, som passer til dine behov. Derfor tager vi altid gerne imod feedback, ris, ros og idéer. Send os en mail på app@tvmidtvest.dk eller brug formularen herunder. Hvis du oplever en fejl, så send gerne et skærmbillede med, så vi helt præcist kan se, hvad problemet er.

Rigtig god fornøjelse.

Vi bruger kun dit navn, hvis vi skriver til dig. Dine oplysninger kan kun ses af ansatte hos TV MIDTVEST, og vi deler dem ikke med nogen.
Vi bruger kun din e-mailadresse, hvis vi skriver til dig. Dine oplysninger kan kun ses af ansatte hos TV MIDTVEST, og vi deler dem ikke med nogen.
Beskriv dit forslag eller fejlen du har fundet så grundigt som muligt. Har du fundet en fejl, må du gerne beskrive detaljeret, hvordan kan vi genskabe fejlen.