Kom i erhvervspraktik på TV MIDTVEST

Kunne du tænke dig at komme i praktik på TV MIDTVEST? Så har du muligheden! For som noget helt nyt tilbyder vi nu erhvervspraktik til elever i folkeskolen.

Skoleelever i nyhedsstudiet

Hvem kan ansøge?

Alle der går i 8. eller 9. klasse kan blive blandt de 12 praktikanter på TV MIDTVEST. Så drømmer du om at blive journalist eller fotograf, så har du nu muligheden for at komme i praktik i Midt- og Vestjyllands største mediehus. Vi forventer, at du har lyst til at give den gas, selv komme med idéer og at du er klar på at blive udfordret. Så lover vi til gengæld, at det bliver både sjovt og lærerigt.

Er du journaliststuderende eller FTP'er, så besøg tvmidtvest.dk/praktik

0:26

Hvad skal vi lave?

Du kommer til at lære hvordan vi laver nyheder. Du kommer med bag kameraet til studieoptagelser, lærer hvordan man bygger den gode historie op, hvordan man skriver manus, lærer hvordan man håndterer et kamera og efterfølgende redigerer optagelserne. Det bliver en uge, hvor vi kombinerer teori og praktik og hvor du får et indblik i hvordan vi laver nyheder her på TV MIDTVEST. Og så bliver det helt vildt sjovt!

Hvornår?

Praktikugen finder sted i uge 10. Er det ikke i denne uge I afholder praktik på jeres skole, skal du blot ansøge din skole om at få fri til forløbet - så du får en uge fri fra skole!

Der bliver fuldt program alle dage fra morgen til aften og du vil derfor ikke kunne forvente at kunne passe fritidsaktiviteter i praktikugen. Det vil være fra mandag til fredag.  

Hvordan?

Er du interesseret i at komme i praktik på TV MIDTVEST, så send os din ansøgning inden den 10. februar via formularen herunder.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på skole@tvmidtvest.dk

Hvor?

Praktikken finder sted på

TV MIDTVEST
Søvej 2
7500 Holstebro

Skriv din ansøgning her

Der er ansøgningsfrist 10. februar 2023.

Lidt om dig selv

Din kontaktperson

Skriv venligst din kontaktpersons telefonnummer

Din ansøgning

Maks 100 mb