Trekantsdrama i Skjern: Ven ville stoppe slagsmål mellem kærestepar og blev stukket med kniv

En hundevogn og to patruljevogne rykkede til Skjern tirsdag aften for at stoppe et skænderi, der var endt i slagsmål og knivstik.

Lokalpolitiet i Ringkøbing måtte rykke hurtigt ud tirsdag aften klokken 22.36, da de fik en anmeldelse om en konflikt, der eskalerede hurtigt i Skjern.

- Det er to mænd, der besøger en dame. Den ene er kærester med lejlighedens beboer, og der opstår noget skænderi og slagsmål mellem kæresteparret, og vennen lægger sig lidt imellem, og kæresten får et snit i underarmen med en køkkenkniv, siger Martin Bjerg, der er politiassisten ved Ringkøbing Lokalpoliti.

Det vides ikke, hvad uenighederne bundede i, men den 29-årige kvinde og de to mænd på henholdsvis 32 og 34 år var tilsyneladende blevet uvenner i en sådan grad, at en af dem så sig nødsaget til at komme derfra i en fart.

Også selvom der ikke lige var en oplagt flugtvej.

- Vennen, der lagde sig imellem, blev så bange, at han måtte tage flugten ud over altanen med omkring fire-fem meter ned, siger Martin Bjerg til TV MIDTVEST.

Men selv efter et ordentligt fald var vedkommende ikke kommet væk fra konflikten.

Dramaet udspillede sig på Østergade i Skjern tirsdag aften.
Dramaet udspillede sig på Østergade i Skjern tirsdag aften.
Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Kniven blev nemlig kastet efter ham.

- Så kommer politiet, men ingen ønsker at medvirke, og i den forbindelse bliver lejlighedens beboer anholdt, og man finder en peberspray på hende. Kæresten til hende er så højtråbende, at han får en bøde. I den forbindelse bliver han eksponeret af politiets peberspray, siger politiassistenten.

Politiet dukkede i alt op med en hundevogn og to patruljer, men det er ikke nogen af de indblandede, der ringede efter dem.

Der er heller ingen af dem, der ønskede at anmelde hændelsen, og politiet er derfor ved at undersøge hændelsesforløbet for at se, hvad der efterfølgende skal ske i sagen.

Manden, der er kærester med lejlighedens beboer, er blevet anholdt.