Stort politiopbud i Struer: En 31-årig mand anholdt

Politiet var kort før middag massivt til stede på Bredgade i Struer for at anholde en 31-årig mand fra Struer, der var mistænkt for at være bevæbnet.

Midt- og Vestjyllands Politi har kort før klokken 12:00 anholdt en 31-årig mand fra Kolding i en aktion på Bredgade i Struer.

Manden er mistænkt for at have truet med en pistol i Kolding-området i går mandag.

Det var derfor, Sydøstjyllands Politi, der dækker Kolding-området, der havde anmodet Midt- og Vestjyllands Politi om at køre ud at anholde manden.

- De har selv forsøgt at finde ham i nat, men på et tidspunkt får de en mistanke om, at han er i Struer, og derfor bliver vi bedt om at hjælpe, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch.

I en kort periode var krydset mellem Bredgade og Østergade helt afspærret for at sikre, at ingen kom for tæt på det sted, hvor den formodede gerningsmand opholdt sig.

- Det er jo et beboet område, så det var vigtigt med sikkerhedsafstand, hvis han stadig var bevæbnet, eller hvis vi ville blive nødt til at afgive skud, siger vagtchefen.

I forbindelse med aktionen var politi og redningsmandskab massivt til stede med blandt andet flere betjente, forhandlere, en taktisk indsatsleder og en ambulance.

- Vi har jo nogle faste forholdsregler, når det handler om mistanke om våben, og vi arbejder altid med sikkerhed frem for alt, siger Jens Claumarch.

Den anholdte bliver nu kørt til Horsens, hvor Sydøstjyllands Politi igen overtager sagen.