Lone fik forhaven fyldt med korn: - Vi har joket med, at jeg skal til at lave fuglekugler

En traktorfører fik en træls start på ugen, da han i dag væltede med en trailer fyldt med korn midt i Vemb. Kornet landede i Lone Bengtsens forhave.

- Hvis du manglede mel, skulle du da bare have sagt til.

De vittige naboer stod i kø for at fyre deres morsomheder af til Lone Bengtsen tidligere i dag. Og hun kan da også godt selv se det morsomme i situationen sidst på aftenen.

- Vi har joket lidt med, at jeg kunne begynde at producere fuglekugler her op til vinteren. Men det ville nok kræve en hel del fedtstof, siger hun spøgende til TV MIDTVEST.

Når det så er sagt, blev hun faktisk ret chokeret, da der pludselig landede et par tons korn i hendes forhave. Lone Bengtsen var nemlig for nylig ude for en færdselsulykke.

- For 11 uger siden blev jeg kørt ned på cykel. Så sådan et brag, det bringer da lige nogle minder frem, siger hun og fortæller, at hun, minutter inden traktorens trailer væltede, havde været ude ved vejen for at tjekke sin postkasse. Lige der, hvor den landede.

Anhængerens hjul spærrede for en del af den trafikerede vej gennem Vemb.
Anhængerens hjul spærrede for en del af den trafikerede vej gennem Vemb.
Foto: Sarah Mølsted Andersen, TV MIDTVEST

Ingen klar årsag til ulykken

Ifølge politiet er det endnu ikke klarlagt, præcist hvad der forårsagede ulykken på Søndergade 30 i Vemb denne mandag. Men der kan have været tale om, at traktor-føreren havde lidt for meget fart på, da han skulle dreje til venstre fra Burvej. Politiet var til stede for at styre trafikken, da anhængeren blev rejst op.

- Lygtepælen foran huset er væltet, og ligger nu og lyser som et spotlight på min have. Hegnet er væltet og alt ser forfærdeligt ud, siger Lone Bengtsen.

Traktorens chauffør har aftenen igennem været i gang med at suge det meste af kornet op, men fordi Lone Bengtsen har granitskærver i sine bede, må det sidste fjernes med håndkraft. Måske skal hele forhaven graves op og lægges om, ellers frygter hun en kornmark til næste år. Men hun er ikke vred på traktorføreren.

- Nej, han så meget brødebetynget ud, da det lige var sket. Jeg har faktisk ondt af den stakkels unge mand. Ingen kom jo noget til, siger Lone Bengtsen og fortæller, at hun stadig er ved at komme sig efter oplevelsen.

Traktor væltede i Vemb med et stort læs korn

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.