Kærlighedscoach bruger særlig teknik - frygtede det var 'for hokus pokus til Vestjylland'

Dorte Ravn var bekymret for, om vestjyderne var klar til tappingcoach. Men det var de.

Det ser simpelt ud, når tapping- og kærlighedscoach Dorte Ravn prikker sine klienter i panden for at forløse fortidens traumer. Men effekten er tilsyneladende stor.

- Da jeg startede ud, var jeg lidt bange for, om det var for hokus pokus til Vestjylland. Men de folk, der kommer til mig, har fået nok af at få nok, fortæller Dorte Ravn, der har klinikker i både Holstebro og Vejle.

Kort fortalt går tapping ud på, at man forløser nogle energier i kroppen, som vil få én til at huske de ubehagelige opelevelser, man haft haft. 

- Hvis man eksempelvis har været indlagt som barn, mens man var helt lille – endda spæd – og forældrene ikke har fået lov til at være der, så har man ofte en fornemmelse af at være blevet forladt. Følelsen af ensomhed bliver så enerverende, at man i sit voksne liv kommer til at gøre alt for at undgå at være alene, og så bliver man omklamrende.

Finder man traumet, kan man, ifølge Dorte Ravn, få det bearbejdet og komme videre. Ellers vil intet forandre sig

- Der er et eller andet, der er det samme. Uanset hvem man er kærester med, fortæller Dorte Ravn.

Pernille blev hjulpet af tapping

En af dem, der har nydt godt af Dorte Ravns kundskaber, er Pernille Bach fra Holstebro. 

- Første gang jeg kom her, tænkte jeg, at det simpelthen var for mærkeligt, fortæller hun. 

Men nu har hun sammen med Dorte Ravn fået bearbejdet nogle ting.

- Da jeg først begyndte at interessere mig for, hvad der skete inde i mig selv, lærte jeg mig selv at kende på en anden måde, og det har Dorte jo så blandt andet hjulpet mig med, siger Pernille Bach.

Egne erfaringer

For Dorte Ravns kunder er historien meget ofte den samme. Og hun kender den selv alt for godt.

- Efter min egen tredje skilsmisse i 2012, fik jeg et stort sammenbrud og var nødt til at finde ud af, hvad det handlede om, at jeg altid skulle skilles, fortæller coachen.

- Det, jeg fandt ud af, i min egen genrejsningsproces havde så stor effekt på mig, at jeg tænkte, at jeg måtte have det ud i verden. 

Derfor har Dorte Ravn nu gjort det til en levevej at hjælpe andre. Hun har også for nyligt udgivet en bog med baggrund i alle de folk, hun har mødt. 

Mød kærlighedscoach Dorte Ravn i indslaget her.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.