Johanne Astrid: Jeg har vundet, uanset hvad

10-årige Johanne Astrid fra Viborg er i aften med i finalen i Danmark har Talent på TV2. Den talentfulde trommeslager føler, hun allerede har vundet.

Ligemeget, om 10-årige Johanne Astrid Poulsen fra Viborg vinder TV2's talentkonkurrence i aften eller ej, så føler hun, at hun har vundet. Det fortæller hendes far, Henrik Bo Poulsen, lørdag  eftermiddag, fra TV-studiet i København.

- Det, at hun får lov at gå på scenen igen med de tre seje musikere, hun skal spille med, det synes hun er så stort, at hun føler, hun allerede har vundet, siger han over mobilen.

 Ifølge Johannes far er hun ikke nervøs, men lidt spændt. På den gode måde.

- Hun regner ikke med noget. Så hun føler ikke noget pres. Vi har en fest herovre, vi hygger os og stemningen er rigtig god her i lejren, forklarer Henrik Bo Poulsen.

I aften skal Johanne Astrid spille numre fra Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D og Kashmir.

Johannes største fan har fået fars plads

Familien er taget med for at bakke op, men hendes far har overladt sin plads på forreste række til de Radikales Jens Rohde, byrådsmedlem i Viborg. Han er en af Johannes allerstørste fans og tager også turen til København for at følge slagets gang i aften.

- Jeg står i stedet ude bagved og tager imod hende, når hun kommer af scenen, fortæller Henrik Bo Poulsen, som fortæller, at Johanne har fået de første 20 henvendelser fra steder, som ønsker at booke hende til gæsteoptrædener i nær fremtid. Blandt andet til byfester.

Hvis Johanne Astrid vinder talentkonkurrencen og dermed en kvart million kroner, skal pengene gå til trommeundervisning.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Kultur.