Skjern henter stregspiller hjem med øjeblikkelig virkning

Skjern Håndbold forstærker truppen med øjeblikkelig virkning. Tidligere ligaspiller hentes hjem fra franske Pauc.

Med anfører Bjarte Myrhol sat ud af spil henter Skjern Håndbold en stregspiller med øjeblikkelig virkning.

Den tidligere ligaspiller Morten Bjørnshauge har skrevet under på en kontrakt, der løber resten af denne sæson.

- Vi har fortsat en målsætning om at spille med om medaljer, og med Bjørnshauge i truppen har vi nu yderligere et kort at spille ud i bestræbelserne på at indfri målet, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Skjerns anfører Bjarte Myrhol fik et tilbagefald i sin tarmsygdom ved juletid. Derfor måtte en planlagt operation fremskyndes fra februar til januar.

- Mit mål er selvsagt at blive helt rask, så jeg igen kan spille håndbold på topniveau, og det vil jeg nu kæmpe hårdt for, siger Bjarte Myrhol i en pressemeddelelse fra Skjern den 3. januar.

- Jeg starter med genoptræning, så snart det er muligt. Som jeg før har sagt, nager det mig, at jeg ikke kan bidrage til holdet på banen, så jeg vil gøre alt for at komme tilbage på banen, som den Bjarte I kender.

Havde planlagt at vende hjem

Morten Bjørnshauge har tidligere spillet for GOG, Århus Håndbold og KIF Kolding. Han har allerede lavet en aftale med SønderjyskE fra næste sæson, og med en kommende familieforøgelse er han glad for at vende hjem til Danmark lidt før planlagt.

- Muligheden for at komme tilbage til Danmark passede rigtig godt for både min familie og jeg. Vi venter vores andet barn til foråret, og havde allerede besluttet til at tage hjem til Danmark til sommer efter et godt og lærerigt ophold i Frankrig.

- Jeg glæder mig derfor meget til de sportslige udfordringer de kommende seks måneder i den grønne trøje, siger Morten Bjørnshauge.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.