OPDATERET: Hovedvej genåbnet - mælkebil fjernet

En mælkebil og en personbil er kørt sammen på hovedvej 26 ved Skive. Mælkebilen er nu fjernet, og hovedvejen er åbnet igen.

Politiet har hele morgenen arbejdet på at rydde op efter et færdselsuheld, hvor en mælkevogn fra Arla er kørt sammen med en personbil. Føreren af personbilen er blevet skåret fri af bilen. Han er udenfor livsfare, oplyser Lars Olesen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi. 

Uheldet har haft stor betydning for morgentrafikken. Hovedvej 26 har været spærret ved Skive i nordgående retning på vej mod Nykøbing et par timer af morgenen. Omkring klokken 10.00 blev mælkebilen fjernet, og vejen er nu igen fuldt farbar.

- Mælkebilen var heldigvis tom, men der er alligevel en del på kørebanen, der skal ryddes op, før vi kan genåbne vejen, siger Lars Olesen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Chaufføren af mælkebilen kom ikke noget til ved ulykken. Lige nu står mælkevognen i grøften, og der får den altså lov at blive, til morgentrafikken er overstået.

Politiet ved endnu ikke med sikkerhed, hvad der forårsagede ulykken, men Lars Olesen formoder, at personbilen er kommet over i den forkerte kørebane.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.