Formand i cykelklub efter ulykke: - Det har været et frygteligt døgn

Det har været et turbulent døgn for formanden i SIF Cykling, der i går fik påkørt en cykelrytter, mens en træner blev stukket ned med kniv.

Tirsdag aften får Bjarne Olsen en træls melding. Et rytter fra cykelklubben SIF Cykling, hvor Bjarne Olsen er formand, er blevet påkørt af en bilist, som efterfølgende stak rytterens træner med en kniv i maven. Cykeltræneren er fortsat indlagt på sygehuset. 

quoteDet har været et frygteligt og meget sørgeligt døgn.

Bjarne Olsen, formand for SIF Cykling

- Det har været et frygteligt og meget sørgeligt døgn. Jeg sad og spiste aftensmad i går, da meddelelserne begyndte at tikke. Folk spurgte om, hvad der var sket, og det vidste jeg jo ikke. Men det var en forfærdelig meddelelse jeg fik, da jeg så fandt ud af det, fortæller en berørt formand, da TV MIDTVEST taler med ham onsdag aften.

Sagen tog den sørgelige drejning over natten, da den 26-årige bilist, der var sigtet for knivstikkeri, begik selvmord i arresten. 

- Det synes vi jo ikke er rart. Vi får ikke en afslutning på den her sag, så det er ikke noget vi synes er særligt spændende, siger Bjarne Olsen

- Det er den forkerte afslutning på det her. 

Krisemøde og psykologhjælp

Onsdagen er gået med at få hjulpet de unge cykelryttere bedst muligt med at bearbejde tirsdagens hændelse. 

- Mange af drengene har brugt dagen på at bearbejde det, de har oplevet. Jeg har været i kontakt med ham, der blev kørt ned, og han har lidt fysisk men også psykisk, fortæller formanden for SIF Cykling.

Allerede samme aften som ulykken indkaldte Bjarne Olsen til krisemøde onsdag aften, hvor drenge kunne få den fornødne hjælp.

- Vi har fået hjælp af en psykolog, som lige nu sidder og taler med drengene. Skulle der være behov for mere end den her gruppesnak, er der også plads til psykologhjælp for den enkelte dreng, hvis det skulle være nødvendigt, siger Bjarne Olsen onsdag aften.

SIF Cykling skulle have haft bestyrelsesmøde onsdag aften, men grundet den triste hændelse og cykeltrænerens fortsatte indlæggelse, har klubben valgt at udskyde bestyrelsesmødet.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.