Skjern Bank Arena vil udvide

Skjern Bank Arena er blevet for lille til at rumme en elitehåndboldklub. Derfor vil Skjern Kulturcenter udvide Arenaen for 50 millioner kroner

Skjern Kulturcenter har netop sendt et detaljeret forslag til Ringkøbing-Skjern Kommune om, hvordan den nuværende arena kan udbygges og moderniseres.

I februar kom det frem, at der lå planer om at bygge en ny arena i Søndervig. Det var en af hovedårsagerne til, at man i Skjern begyndte at arbejde seriøst med planene om at udbygge den nuværende Skjern Bank Arena, for at sikre sig, at Skjern Håndbold fortsat vil have hjemmebane i arenaen.

Skjern Bank Arena er ellers ikke mere end syv år gammel, men tiden går stærkt i elitesportens verden.

- Skjern Håndbold gav os 24 ønsker til en ny hal, som vi har forsøgt at opfylde i vores nye plan, fortæller Elmo Flaskager, formand for Skjern Kulturcenter.

Plads til 3100 tilskuere

Hvis udvidelsen af hallen falder på plads, vil Skjern Bank Arena fremover kunne rumme 3100 tilskuere - mod de nuværende 2400. Derudover vil hallen også kunne bruges til andre arrangementer end sport.

Det er entreprenørfirmaerne Hansen & Larsen og Rohde & Henriksen samt arkitekt Jacob Frimor fra Arkitektgården i Ringkøbing, der står bag udarbejdelsen af projektet.

Kommunen skal give penge

Skjern Kulturcenter venter nu på kommunens argørelse:

- Hvis projektet skal blive til noget, er vi afhængige af, at kommunen vil være med til at finansiere udvidelsen, fortæller Elmo Flaskager.

Skjern Kulturcenter forventer, at byggeriet vil kunne gennemføres indenfor et års tid.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.