Kæmpe hype om United-billetter

Fodboldfans river og flår i de ansatte hos FC Midtjylland for at få fat i billetter til hjemmekampen mod Manchester United.

Siden ønskemodstanderen Manchester United røg op af hatten ved mandagens Europa League-lodtræning er folk i og omkring FC Midtjylland blevet kimet og mailet ned af venner og bekendte.

-  Så der blev svaret til ud på de sene nattetimer. Og da jeg så vågnede dagen efter, kunne jeg starte forfra, siger Ulrik Lindkvist, der er sponsermanager i klubben.

På Ulrik Lindkvists Facebook-profil er antallet af venneanmodninger også taget til. Folk tilbage fra folkeskoletiden er pludselig kommet i tanke om relationen.

- Men det er da rart at vide, at man bliver husket for noget, siger sponsormanageren med et grin.

Også Tommy Jensen, der er leder af FCM's klubsamarbejde, er blevet revet og flået i for at skaffe billetter. Men ikke nok med det - også hans sønner på 13 og 16 år får henvendelser. I et enkelt tilfælde midt om natten.

- Så siger han: "Far, de bliver ved med at ringe, de bliver ved med at skrive på Facebook. Hvad skal jeg sige?" Og så siger jeg til ham, at han selvfølgelig skal sige det, som det er. Nemlig at han ikke kan skaffe nogen billetter, og det kan hans far heller ikke, siger Tommy Jensen.

Også hos Manchester Uniteds fanklub i Danmark er der travlt. Ifølge formand Christian Fahnøe har han ikke lavet andet end at tale i telefon med fans og medier siden mandag.

Onsdag morgen blev den kommercielle direktør i klubben Jacob Jørgensen konfronteret af en herninggenser, der var klar med meger generøse tilbud for at få en plads på stadion.

- Der var da et bud på op til både 10.000 og 13.000 for billetter til kampen, men jeg kan lige så godt skynde mig at sige, at jeg ikke har nogen, så don't call, siger direktøren.

Hjemmekampen mod Manchester United spilles d. 18. februar.