92-årig fastholder lommetyv

Bare fordi man er gammel, behøver man ikke være et let offer for lommetyve. Det beviste en 92-årig kvinde i går, da hun fastholdt en lommetyv.

En lommetyv havde torsdag eftermiddag udset sig et let offer i Føtex i Herning. Eller det troede hun i hvert fald. Lommetyven, som er en 30-årig kvinde fra Bulgarien, ville frarøve en 92-årig kvindes taske. Men selvom den 92-årig, der bruger gangstativ, burde være den svage i denne sag, så modbeviste hun det ved at fastholde lommetyven, indtil personalet kom kvinden til hjælp og fik tilkaldt politiet.

Mistænkt for andre tyverier

Politiet vil nu afhøre den 30-årige for at opklare, om den bulgariske kvinde også står bag flere andre lommetyverier, som er blevet anmeldt i løbet af i går. Hun havde dog ingen af de stjålne effekter på sig, da hun blev pågrebet. Derfor arbejder politiet med en teori om, at der kan være medsammensvorne. Det skal dagens afhøring alt sammen forsøge at opklare.

Står til udvisning

Den 30-årige lommetyv blev anholdt af Herning politi, og skal fremstilles i grundlovsforhør senere torsdag. Her går anklagemyndigheden efter at få kvinden, der er her som turist, udvist af landet.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.