Cateringfirma sadler om og laver coronakuverter til private

Et Facebook-opslag viste sig at være meget godt givet ud.

I løbet af de seneste døgn har Nicolaj Lauersen mistet størstedelen af sine ordre. Hans virksomhed Gastro13 leverer mad til firmaer og fester - og det er dem, som har meldt maden fra.

Men så fandt virksomheden på den fidus at pakke maden om på mindre tapastallerkener, som private nu køber i stor stil.

- Det er da en kæmpe redning. Det dækker ikke for det tabte, men der er ingen tvivl om, at vi skal være meget glade og stolte over, at det overhovedet er muligt, siger indehaveren.

Tema

Coronavirus

Og egentlig var de ansatte sendt hjem for at holde corona-fri, men pludselig blev der travlt i biksen igen.

- Vi havde egentlig sendt flere i sommerhus og på tidlig weekend, men dem blev vi nødt til at skrive til og spørge, om de kunne komme alligevel, for det her er stukket helt af, uddyber han.

Det var på Facebook, Gastro13 afsatte maden, som blev revet væk.

Ingen aflysningsregninger

Gastro13 har fået mange aflysninger ind. Men på grund af den alternative afsætningsmodel har arrangørernes aflysninger ikke kostet dem en regning. På grund af den hjælpende hånd fra lokalområdet.

- Selvom vi skriver, at vi desværre er fuldt booket, så skriver folk, at 'det er helt ok. Det var bare, fordi vi gerne ville støtte jer'. Det er sgu ret fedt. Det kan noget, at vi hjælper hinanden, når det er lidt træls, og hvis vi kan hjælpe hinanden, så gør vi det, afslutter Nicolaj Lauersen.

 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.