Viborg FF præsenterer overskud for femte år i træk

For femte år i træk kunne Viborg FF onsdag aften præsentere økonomisk overskud på trods af klubbens nedrykning til første division.

Selvom Viborg FF's sidste sæson bød på en tur tilbage til 1. division efter dårlige sportslige resultater, så formåede klubben onsdag aften alligevel at præsentere et overskud for femte år i træk. Det skriver klubben i en pressemeddelelse kort efter den ordinære generalforsamling onsdag aften.

På trods af, at de utilfredsstillende sportslige resultater medførte både fald i tv- og entre-indtægter, så lykkedes det at fastholde sponsorindtægterne, ligesom salg af Kristoffer Pallesen og videresalg af Lukas Lerager også bidrog til årets plus. Det samlede resultat af årsregnskabet lyder på kr. 1.907.484 kroner. 

- Viborg FF er en sund fodboldforretning, og vi er glade for, at den strategiske plan for økonomien fortsat efterleves fuldt ud, og vi dermed har fået skabt et bedre økonomisk fundament for fremtiden. Isoleret set er vi tilfredse med resultatet og femte år i træk med plus, men det er selvfølgelig klart, at det bliver overskygget af de sportslige resultater, som har været klart utilfredsstillende, lød ordene fra bestyrelsesformand Kim Nielsen.

Direktør Morten Jensen var også på talerstolen for at redegøre for nøgletal fra regnskabet, ligesom bestyrelsesformanden også berettede om planerne for det nye klubhus, samt opgradering af faciliteterne på Energi Viborg Arena med nyt loungeområde og skybox. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.