Dansk mester efter rally-drama

Christian Jensen vandt DM-guld på hjemmebane efter suveræn kørsel. Hans konkurrent kørte galt og endte i en å i Vindum Skov.

Rally-køreren Christian Jensen fra Ans og hans co-driver Freddy Pedersen fra Bjerringbro vandt  lørdag eftermiddag det danske mesterskab efter en højdramatisk sæsonafslutning på vejene omkring Ans og Kjellerup.

Jensen og Pedersen var inden den sidste afdeling ni point efter det førende par Ib Kragh og Mie Petersen. Der var lagt op til endnu et tæt parløb mellem de to par, men sort uheld betød, at Ib Kragh ikke kunne gennemføre afdelingen.

Allerede fredag aften gik det galt for Kragh og Petersen, da de kørte ud over en skrænt og endte i en å i Vindum Skov. Lykkeligvis slap de uskadte fra uheldet, og det lykkedes Kraghs mekanikere at reparere bilen, så han kunne stille til start igen lørdag - med en betydelig tidsstraf.

Men efter få prøver lørdag formiddag var uheldet igen ude efter Ib Kragh - hans motor brød simpelthen sammen, og da Christian Jensen  og Freddy Petersen samtidig vandt den sidste afdeling i overlegen stil, vandt det midtjyske makkerpar titlen.

- Det er helt fantastisk. Jeg har prøvet at vinde to gange tidligere, men det er noget helt specielt med så mange mennesker, der er mødt op for at støtte os, sagde Christian Jensen efter triumfen.

Jensen og Pedersen har også været ramt af uheld i løbet af sæsonen. De missede første afdeling, fordi deres nye bil ikke nåede frem til tiden. Alligevel vandt de fire ud af de fem afdelinger, de stillede til start i.

Sæsonfinalen var arrangeret af Kjellerup og Omegns Motorklub.

02:25 Luk video