Kom med helt ind i hjertet af TV MIDTVEST

Prøv selv at være TV-vært og mød medarbejderne, som ved Åbent Hus står klar til at hilse på dig og fortælle om arbejdet i et moderne mediehus.

TV MIDTVEST holder Åbent Hus lørdag 8. juni, og det er gratis at deltage.
TV MIDTVEST holder Åbent Hus lørdag 8. juni, og det er gratis at deltage.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

8. juni springer medarbejderne ved TV MIDTVEST ud uden sikkerhedsnet. 

Mediehuset inviterer midt- og vestjyderne til åbent hus – uden tilmelding – så det er svært at vide, hvor mange der kommer. 

Til gengæld er forarbejdet gjort, så det nok skal blive en god dag for alle.

- Vi glæder os til at få gæster og håber, der er rigtig mange, der har lyst til at møde os. Vi er heldigvis en del af de flestes hverdag i Midt- og Vestjylland, og til Åbent Hus kan man møde folk fra alle vores platforme: både hjemmesiden, TV, SoMe og nyeste skud på stammen, TikTok, siger direktør Lone Sunesen.

Der bliver oplevelser til hele familien på Søvej i Holstebro.

Børnene kan prøve fiskedammen ved Fangstgaranti og deltage i en skattejagt. Der er en rundtur i huset, hvor man kan opleve de mange forskellige redaktioner og selv prøve at være studievært. 

Der bliver fællessang og spændende interviews på en udendørs scene ved søen foran TV MIDTVEST. Og har man brug for lidt fred og ro, kan man gå ind i biografmørket og se nogle af de bedste og sjoveste klip.

Er man interesseret i teknik og biler,  er der mulighed for at se studie, afvikling og optagebiler. Tvillinge-elektrikerne Ole og Per Harkjær Møller fra Nors kommer også med et selvopfundet maskineri, som kan lave et 15 meter langt pølsehorn. 

Det er samtidigt en ”walk back memory lane”, da de to brødre bagte et 110 meter langt landgangsbrød på gågaden i Thisted i 1990. Ovnen består af træbrædder, sølvpapir og et svejseværk.

Line, Vibeke og Anders fra Fotovognen og Tvillingerne fra Holstebro, Anders og Torben, kommer også. Anders og Torben bliver interviewet på scenen, men skal naturligvis også hjælpe med at dirigere trafikken, sammen med flere andre kolleger fra Hjemmeværnet.

På Scenen ved Søen er der også interviews med Rasmus Tantholdt, som begyndte sin journalistiske karriere på TV MIDTVEST og med B. S. Christiansen, som fortæller om vigtigheden af samarbejde og om den vilde overlevelsestur med spillerne fra FC Midtjylland.

Der bliver shuttlebusser, som kører mellem P-pladsen ved Gråkjær Arena og TV MIDTVEST, så der er plads til alle, ligegyldigt hvornår man har lyst til at kigge forbi til Åbent Hus, som er fra klokken 9.00 til 15.30.

Det store arrangement er i fuld gang med at blive planlagt, og du kan løbende følge med på hjemmesiden ViSes.TVMIDTVEST.DK

Her kan du også læse om, hvad der kan købes af mad, og alle er selvfølgelig også velkomne til at tage en madkurv med og at lave en hyggelig dag ud af besøget.

- I år fylder TV MIDTVEST 35 år, og arrangementet er også en måde, hvor vi gerne vil sige tak til alle vores brugere og seere, som har fulgt os tålmodigt siden 1989, siger Lone Sunesen.

Åbent Hus er lavet i samarbejde med Støtteforeningen for TV MIDTVEST, som man også kan møde på dagen.