Politiet efterlyser mand for en voldsepisode i Struer

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at komme i kontakt med en mand, der er mistænkt for at begå butikstyveri og vold.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog den 31. august en anmeldelse om vold mod en medarbejder i et supermarked. Episoden udspillede sig i Rema 1000 på Vestergade i Struer, hvor en medarbejder efter sigende blev slået i ansigtet af en mand i trediverne. 

Opdatering klokken 18:50

Manden er nu anholdt.

  Medarbejderen havde kort forinden bortvist manden fra butikken, da manden dagen før ifølge medarbejderen havde begået butikstyveri i selvsamme butik. Da medarbejderen derfor fulgte manden mod døren, vendte han sig om og slog medarbejderen i ansigtet. Derefter forlod han stedet i ukendt retning.

  Politiet beder nu om borgernes hjælp til at identificere manden, der beskrives som dansk, 30-35 år, almindelig af kropsbygning, med kort sort hår, mørke skægstubbe og tatoveringer på underarmene. På gerningstidspunktet var han iført sort langærmet trøje og mørke army-bukser, og han medbragte en skuldertaske af mærket Reebok og en Rema 1000-pose.

  Borgere, der har information om, hvem manden er, hvor han opholder sig eller sagen i øvrigt, bedes ringe til politiet på tlf. 114.

   
   
  Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

   


  Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.