Se alle indslag om hesteskandalen

Hesteskandalen har rullet i medierne hele ugen. Her kan du se og læse om skandalen fra start og frem til nu.

Hesteopdrætter John Byrialsen fra Skals kom i mediernes søgelys, fordi en tidligere polsk staldpige havde lagt afslørende videoer på nettet. Videoer som viste billeder af vanrøgtede heste på et polsk stutteri, som John Byrialsen ejer.

Se indslaget fra mandag her:

48 heste er blevet fjernet fra opdrætter John Byrialsen's stutteri i Polen. Myndighederne mener, at han vanrøgtet dyrerne.

Efter at de afslørende billeder kom frem, blev også John Byrialsens stutteri Viegaard i Skals undersøgt. Her fandt politiet og veterinærmyndighederne ikke synderlige overtrædelser.

Se indslaget fra tirsdag her:

Efter afsløringen af misrøgt af heste hos hesteopdrætter John Byrialsens stutteri i Polen bliver forholdene på hans gårde på Viborg-egnen nu undersøgt nærmere af de danske myndigheder

De fandt heller ikke John Byrialsen, han var nemlig i al hast taget til Polen, for at få styr på situationen. TV MIDTVEST tog også til Polen, for at tage en snak med den polske staldpige og med John Byrialsen.

 

Indslaget fra torsdagens møde i Polen, kan du se her:

John Byrialsen fra Skals tager det fulde ansvar for, at flere end 60 heste er blevet misrøgtet på hans stutteri i Polen.