Ditte Staun genopstiller ikke til byrådet i Skive

Ditte Staun genopstiller ikke til byrådet i Skive kommune.

Den radikale politiker Ditte Staun har valgt ikke at genopstille til byrådet i Skive Kommune, det skriver Skiveegnens Radikale i en pressemeddelelse. 

- Jeg har valgt at sige, at to valgperioder og otte år er nok for mig. Et politisk engagement og ansvar tager rigtig meget tid, og jeg har nogle planer og interesser, som jeg gerne vil dedikere min energi og tid til fremover, siger Ditte Staun. 

Formanden for Skiveegnens Radikale, Solveig Stausholm Jensen ærgrer sig over ikke at have Ditte Staun som kandidat til næste kommunalvalg.

- Det er med beklagelse, at bestyrelsen erfarer, at Ditte Staun har valgt ikke at genopstille som spidskandidat til byrådsvalget 2017. Vi kan med glæde se tilbage på, at Det Radikale Venstre i Ditte Staun har haft et dedikeret og engageret medlem af Skive Byråd. Ditte Stauns arbejde og engagement har gjort en forskel, ikke mindst på kultursiden. Desuden har Ditte Staun haft stor fokus på energi, erhverv og turisme, siger hun. 

Ditte Staun fortsætter i byrådet og som formand for Kultur- og Fritidsudvalget og medlem af Økonomiudvalget frem til 1. januar 2018.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Politik.