Skjern Håndbold tog 12. sejr i træk

Topholdet Skjern tog igen to point, da det blev til en kneben sejr på 25-24 over Midtjylland.

Topholdet Skjern vandt knebent med 25-24 over HC Midtjylland og har to point ned til GOG på andenpladsen. Kampens topscorer blev Kasper Søndergaard med syv mål.
    
Bjerringbro/Silkeborg (BSV) forsvarede sin tredjeplads med en 34-32-sejr på udebane over Århus, og playmakeren Sebastian Henneberg gjorde sig bemærket med ni scoringer.

De danske mestre i håndbold fra Aalborg løb lørdag ind i det andet nederlag i træk, da holdet på udebane tabte 26-30 til GOG.

GOG ligger efter sejren på andenpladsen i 888 Ligaen med 22 point, mens Aalborg er nede som nummer fem med 16 point.
    
Nordjyderne har haft et hårdt program med deltagelse i Champions League, og de mange kampe begynder at sætte sine spor på spillerne.
    
Aalborg kom dog bedst fra start, men ellers var det GOG, der havde forspringet det meste af kampen, og i anden halvleg var fynboerne foran med seks mål ved stillingen 23-17.
    
Udeholdets Martin Hansen havde en god dag på kontoret og stod for ti scoringer, men de mange mål fra backen var ikke nok til at tage sejren.
    
I Skanderborg var KIF Kolding København på besøg, og det blev en lige affære, hvor begge hold fik et enkelt point til regnskabet efter slutresultatet 29-29.
    
Skanderborg ligger stadig under nedrykningsstregen med et enkelt point op til Nordsjælland på 11.-pladsen.
    
/ritzau/

Skjern Håndbold har sat klubrekord i flest sejre i træk. De 11 seneste kampe har de sunget sejrssangen i omklædningsrummet - 6 gange efter sejre i ligaen.I dag skulle økonomisk hårdt prøvede HC Midtjylland forsøge at sætte en stopper for stimen.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.