Sammenstød spærrede trafikken på Mors: Borgere sørgede selv for omkørsel

To biler kørte sammen onsdag morgen på A26. Ingen personer kom noget til.

En personbil og en håndværkerbil påkørte hinanden tidligt onsdag morgen på rute A26 mellem Øster Jølby og Erslev på Mors. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Håndværkerbilen kørte sydpå ad A26, hvor den holdte ind på en lille rasteplads, fordi den var kørt for langt. Føreren ville lave en U-vending, og da han gjorde det, kørte han sammen med en personbil, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj.

Håndværkerbilen blev på vejen men mistede venstre forhjul, og det forreste af bilen tog stor skade. Personbilen røg ned i grøften ved sammenstødet og fik nogle dybe buler forrest på bilen. Førerne kom ikke til skade ved uheldet.

Sammenstød gjorde, at personbilen røg af vejen.
Sammenstød gjorde, at personbilen røg af vejen.
Foto: Øxenholt foto

Ulykken fandt sted omkring klokken 7.10. Politi og beredskab var hurtigt fremme og spærrede vejen i begge retninger klokken 7.20, da noget olie fra bilerne var røget ud på vejen og gjorde underlaget glat.

Det er normalt politiet, der tager sig af omdirigering af trafikken, men onsdag morgen tog nogle borgere selv ansvaret for det.

- Borgerne iværksatte selv omkørsel via Øster Jølby. Nogle personer stod et stykke fra ulykkesstedet og dirigerede trafikken ad de mindre veje. Det er meget prisværdigt, men man skal passe meget på, fortæller Ole Vanghøj.

Rute A26 mellem Erslev og Øster Jølby var åben for trafik igen klokken 08.07.