Virksomheder vækster og stortrives: - Det går rigtig godt

For mange virksomheder i det midt- og vestjyske har 2018 været et godt år.

Torben Larsen, der er salgs- og marketingschef hos Samson Agro i Viborg, kan se tallene på bundlinjen vokse år for år. Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Med bare tre uger tilbage af året er der mange, der så småt begynder at gøre status over 2018.

Virksomheden Samson Agro i Viborg er ingen undtagelse, og et nærmere kig på finanserne viser, at omsætningen er steget gevaldigt i år.

Læs også Lisette havde lige startet firma, da hun stod med en positiv graviditetstest

Virksomheden, der blandt andet producerer gyllevogne, har netop præsenteret et overskud på 16,5 millioner, hvilket er et godt stykke over de 10 millioner, der var at finde i overskud sidste år.

- Det går rigtig godt. Vores ordrebøger er fyldt pænt op. Vi har en vækst, der nærmer sig 10 procent om året, og det har vi haft i nogle år, siger Torben Larsen ,der er salgs- og marketingschef hos Samson Agro.

Thy-virksomhed har slået 10 år gammel rekord

Hos Hvidbjerg Vinduet, der holder til på Thyholm og i Thy, ser det også godt ud.

Tilbage i oktober slog virksomheden sin 10 år gamle omsætningsrekord, som blev sat før finanskrisen.

- Eksporten til Irland, som vi sendte meget til førhen, er blevet mindre, så der er altså vækst i Danmark og de nærmeste markeder omkring os, forklarer administrerende direktør hos Hvidbjerg Vinduet, Claus Arberg.

Nye kunder i butikken i Ikast

Tendensen er den samme hos Niebuhr Gears i Ikast.

Firmaet, der blandt andet er underleverandør til vindmølleindustrien, forventer, at omsætningen næste år vil stige med 20 procent.

- Det går så godt, at vi åbner et helt ny fabriksafsnit i 2019. Vi ansætter nye folk, og vi har fået nye kunder i butikken, lyder det fra Rasmus Niebuhr, der er direktør i firmaet.

01:53

Nu, hvor året går på hæld, gøres der status rundt om i de midt- og vestjyske virksomheder. Og det går godt.

Luk video