Politiet efterlyser vidner til voldtægt

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner til en formodet voldtægt på Ikast Banegård.

Midt- og Vestjyllands Politi har fået en anmeldelse fra en 39årig kvinde, om at hun har været udsat for voldtægt. Ifølge kvinden skete overfaldet søndag den 3. februar omkring klokken 16.45 i en trappeskakt ved perronen på Ikast Banegård. Hun har fortalt politiet, at hun blev grebet bagfra af en ukendt mand, og at han tvang hende til i en trappeskakt og forbrød sig imod hende.

Efterlyser mand, kvinde og dreng i flyverdragt

Politiet har brug for hjælp til at opklare sagen og beder derfor offentligheden om hjælp. Lokalpolitiet i Herning efterforsker sagen og vil meget gerne i forbindelse med en mand og kvinde, der søndag eftermiddag var sammen med en ca. fireårig dreng i flyverdragt. Manden havde en hue på, mens kvinden formentlig har langt, mørkt hår. Lokalpolitiet mener, at parret kan have været vidner til overfaldet og vil derfor meget gerne tale med dem eller andre, der har været i området søndag mellem 16.30 og 17.00. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Video og cigaretskodder undersøges

Politiet har i dag lavet undersøgelser af trappeskakten, hvor de blandt andet har fundet cigaretskodder, der skal tjekkes for DNA. Desuden har politiet fået fat i videoer fra overvågningen af ventesalen på Ikast Banegård og fra det tog, der ankom til stationen ved 16.30-tiden.

Den 39årige kvinde har i dag givet sin forklaring til politiet, og en retsmediciner har undersøgt hendes sår og skader.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Samfund.