Vestjysk auktionsplatform indsamler millioner til sportsklubber

Knap tre millioner kroner indsamlet gennem auktionsplatformen Odendo fra Holstebro har haft altafgørende betydning for TTH Holstebro.

På seks år har auktionsplatformen Odendo fra Holstebro indsamlet 21,8 millioner kroner til gode formål. 

Og det er noget, som håndboldklubben TTH Holstebro blandt andet nyder godt af.

Gennem Odendo har de nemlig indsamlet mere end 2,7 millioner kroner, og det har haft altafgørende betydning for klubben og dens samarbejdspartnere.

- Vi ser Odendo-samarbejdet som en stærk og effektiv salgsplatform for TTH´s samarbejdspartnere, som samtidig er med til at sikre klubben en flot indtjening. Samarbejdet bygger på en win-win case for alle - både køberne, sponsorerne og TTH Holstebro, siger John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro, i en pressemeddelelse.

Klubben har primært selv skaffet produkter til auktionen, som er blevet vekslet til økonomi gennem Odendo.

Støtter gode formål

Odendo blev etableret i 2013. Siden har auktionsplatformen indsamlet i alt 21,8 millioner kroner til gode formål over hele landet.

- Vores mission har fra starten været at etablere en platform, der kunne hjælpe gode formål med at skaffe vigtige midler til deres virke, og det må man sige, at vi er lykkedes med. For seks år siden havde jeg ikke turdet drømme om, at vi havde nået over 20 millioner kroner i udbetaling på nuværende tidspunkt, siger Søren Nørgaard, stifter af og administrerende direktør i Odendo.

Auktionerne består af produkter, der sælges af virksomheder, som har mulighed for at donere dele af eller hele overskuddet til et godt formål. 

For nylig var det eksempelvis muligt at byde på en særlig Knæk Cancer-landsholdstrøje, som landsholdspillerne bar under kampen mod Luxembourg. 

Organistationer som Børns Vilkår og Kirkens Korshær samt sportsforeninger som HC Midtjylland og Herning-Ikast Håndbold har også indsamlet penge gennem Odendo.

10 udvalgte sportsforeninger


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.