Boligselskab: Vi vil også have rabat

Direktøren for stort boligselskab mener, at Vestforsynings rabat til sportsarena i Holstebro er "opfundet til lejligheden".

Sagen om et favorabelt tilbud fra forsyningselskabet Vestforsyning til Holstebro Kommune tog tirsdag en ny drejning.

Nu vil Boligselskabet Sct. Jørgen, som er en af Vestforsynings store kunder, også have rabat.

Da selskabets direktør Kurt Degnbol hørte, at Vestforsyning har tilbudt den kommende sportsarena i Holstebro 30 procent rabat, skrev han et brev til Vestforsyning for at skaffe rabat til sine 2300 lejemål.

- Når en mindre kunde som arenaen kan få rabat, må vi med en omsætning på 15 millioner kroner kunne få storkunderabat, siger Kurt Degnbol.

- Opfundet til lejligheden

Direktøren har dog allerede fået at vide, at der ikke kan blive tale om rabat til Sct. Jørgen - og det får ham til at tro, at rabatten til arenaen er opfundet til lejligheden - fordi "Vestforsyning absolut vil have arenaen som kunde, koste hvad det vil."

Den udlægning afviser direktøren for Vestforsyning, Jørgen Udby. Han siger, at Vestforsyning giver rabat til kunder med et lavt energiforbrug per kvadratmeter - og det er ikke tilfældet for boligselskabet.

Hele sagen begyndte, da det kom frem, at politikerne i Holstebro har sagt nej til at investere i en varmepumpe, der kan give arenaen gratis overskudsvarme fra plastvirksomheden Færch Plast.