Bjarne Riis løfter Holstebro-hold op i verdenseliten

Det tidligere cykelhold Team BMS Birn fra Holstebro skal fremover cykle med på World Touren, efter Bjarne Riis og Lars Seier har skudt penge i holdet.

Onsdag aften præsenterede Bjarne Riis og rigmanden Lars Seier to nye cykelprojekter. Et af projekterne opgraderer det gamle Holstebro-kvindehold Team BMS Birn, så det fremover skal køre med blandt verdenseliten på World Touren.  

Det nye projekt glæder holdejer Bjarne Riis, der ikke lægger skjul på de store ambitioner for fremtiden.

- Det er jo en helt ny start, et helt nyt projekt og utroligt spændende. Vi har ambitioner om måske at blive verdens bedste hold en dag, så der er nok at tage fat i, siger Bjarne Riis til TV MIDTVEST.

Opgraderingen af Holstebro-holdet glæder også nogen af de ryttere, der har cyklet på Team BMS Birn i mange år. Fremover bliver udfordringerne noget anderledes, når konkurrenterne pludselig er verdens bedste cykelryttere.

- Udviklingen har været kæmpe stor, og det er gået rigtig stærkt. Fra at vi var et dansk hold, til vi nu er et World Tour-hold, er virkelig gået stærkt. Lige nu er vi rangeret som det tiende bedste hold i verden, siger Camilla Møllebro Pedersen, holdkaptajn på Team BMS Birn.

- Jeg har måske ikke været parat til så stort et skridt før nu, så for mig er det et godt tidspunkt. Det betyder helt sikkert, at vi får nogle nye oplevelser. Vi er blevet et World Tour-hold, og vi har fået nye og større ryttere ind, så det betyder meget, siger Christina Malling Siggaard, cykelrytter på Team BMS Birn.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.