Vinder-keeper gør comeback

den tidligere landshold- og Viborg-målvogter Louise Bager Due gør comeback i Team Tvis Holstebro.

Louise Bager.jpg

Egentlig havde den sejrsvante keeper Louise Bager Due indstillet karrieren i 2012 på grund af graviditet. Nu snører hun håndboldskoene endnu en gang og gør comeback for TTH. Aftalen løber frem til 1. december 2013. Det meddeler Team Tvis i en pressemeddelelse.

- Jeg er spændt på at se, hvor jeg står efter to graviditeter. Sommeren skal bruges til for alvor at komme i form, men jeg har ingen gamle skader, der driller, siger Louise Bager Due.

Skal afløse Toft og Lundsby

Louise bager Due skal sammen med Henriette Dahl lukke hullet efter de langtidsskadede Sandra Toft og Marianne Lundsby.

- Med Sandra ude de kommende tre-fire måneder og Marianne frem til januar, stod det klart, at vi var nødt til at hente en målmand fra øverste hylde. Og jeg kan ganske enkelt ikke se, at vi kunne have fundet nogen bedre end Louise, der hører til blandt de bedste keepere, Danmark nogen sinde har haft, siger cheftræner Niels Agesen, TTH.

- Det er ikke sådan, at jeg har gået og ledt efter en mulighed for at gøre comeback, men da Niels første gang henvendte sig, kunne jeg mærke, at det begyndte at krible på den gode måde. Jeg ser i den grad frem til at genoptage karrieren, siger Louise Bager Due.

Inden Louise Bager Due stoppede nåede hun at vinde Champions League tre gange og DM seks gange og så har hun vundet både EM- og OL-guld med det danske landshold.