Ørefigen i Manchester - FCM tabte 5-1

FC Midtjylland var oppe mod overmagten, da de tabte 5-1 til Manchester United.

Louis van Gaal og Jesse Lingard til pressemøde i Herning.

Opgøret mellem Manchester United og FC Midtjylland er netop blæst af. Kampen endte med en 5-1-sejr til Manchester United. Det betyder, at FC Midtjylland er ude af Europa League efter et samlet nederlag på 6-3.

FC Midtjylland bragte sig ellers foran 1-0 efter 27 minutter på et fremragende mål af Pione Sisto. Han modtog bolden på kanten af feltet, driblede forbi først Daley Blind og derefter Michael Carrick, inden han sparkede fladt forbi Sergio Romero i United-målet.

Fornøjelsen var dog kort, for bare fem minutter efter udlignede Manchester United på et selvmål af Nikolay Bodurov.

I slutningen af 1. halvleg kom André Rømer for sent i en tackling på Ander Herrera, og dommeren fløjtede korrekt straffespark. Juan Mata sparkede, men en glimrende redning af Mikkel Andersen betød, at FC Midtjylland gik til pause med 1-1.

I anden halvleg smeltede FC Midtjylland helt sammen. Marcus Rashford scorede to gange, Ander Herrera scorede på et straffe begået af Kian Hansen, og en sprudlende Memphis Depay kronede en stor indsats med sit langskudsmål til 5-1.

FC Midtjyllands højre back André Rømer sluttede til gengæld en gennemført skidt aften med at få sit andet gule kort. Det blev vekslet til et rødt og et tidligt bad for den 22-årige back, der havde det særdeles svært overfor Memphis Depay.

Dermed er FC Midtjyllands Europa League-eventyr slut for denne gang. Næste opgør for midtjyderne bliver topbraget i Superligaen hjemme imod AaB på mandag, 29. februar klokken 19.00