DF: Regeringen har spildt vestjyske kommuners tid

Det har været spild af tid, at regeringen har bedt kommuner byde ind på placering af politiskolen, mener DF.

 Spild af skattekroner og spild af kommunernes tid.
    
Så kontant betegner Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, regeringens arbejde med at finde frem til placeringen af den nye politiskole vest for Storebælt.
    
- Man har spildt et år ved at sætte en masse kommuner i gang med et arbejde, der tilsyneladende har været nytteløst. Kommunerne har brugt skattekroner og tid på at finde egnede bygninger og sende deputationer til Retsudvalget på Christiansborg, siger han.
    
Udmeldingen kommer, efter justitsminister Søren Pind (V) onsdag bekræftede, at regeringen ønsker at placere den nye politiskole i Herning.
    
Op til udmeldingen har Rigspolitiet udarbejdet en rapport om politiets ønsker til skolen, og her var konklusionen, at man ønskede en nybygget skole.
    
Det på trods af, at man havde bedt en lang række kommuner byde ind med forslag til eksisterende bygninger, der ville være velegnede til skolen.
    
- Det har været grebet fuldstændig galt an. Hvis det har været Venstres plan fra starten, at den skulle ligge i Herning, hvorfor har man så sat en hel masse kommuner i gang med at finde bygninger?
    
- Det er dårligt håndværk, siger Kristian Thulesen Dahl.