Plus Bar i Skjern frygter ikke corona: Vi har store, luftige lokaler

Der er ingen garanti for at blive kompenseret, hvis man lukker. Derfor bliver der som planlagt holdt dødelig fredag på baren i Skjern.

På trods af at fredag den 13. ofte er forbundet med uheld, så har baren Plus Bar i Skjern valgt at trodse frygten for corona og holde fest.

Selvom regeringen og sundhedsmyndigheder ikke vil have, at man skal afholde forsamlinger på 100 mennesker og mere, så inviterer baren i et Facebookopslag til fest med spørgsmålet ”TØR DU KOMME”?

- Jeg ser ikke noget problem i det. Vi har store, luftige lokaler. Folk kan have deres holdninger, men jeg har spurgt mit personale, og alle medarbejdere har sagt ja til at arbejde, forklarer Viggo Holmstoel, der er ejer af Plus Bar, til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Der er på baren hyret en dørmand, der skal sikre, at antallet af gæster ikke overstiger 100 mennesker, så baren altså ikke går mod anbefalingerne.

Ingen kompensering

Flere diskoteker og barer rundt om i landet har valgt at lukke for besøgende, og det samme gælder mange biografer, restauranter og andre etablissementer.

Regeringen anbefaler, at man ikke samles i store forsamlinger, men det er ikke sikkert, at Viggo Holmstoel kan blive kompenseret, hvis han vælger at lukke.

Og det er netop anbefalinger og ikke krav, så i Skjern kan festen fortsætte indtil, der kommer en decideret lov, som tvinger Plus Bar til at lukke.

Regeringen anbefaler, at man som borger tænker sig om, men det er op til den enkelte borger, hvordan de vælger at håndtere corona-krisen.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.