Kunsthåndværksmarked trækker folk på havnen i Ringkøbing

Et kunsthåndværksmarked på havnen i Ringkøbing gav denne weekend spirende kunstnere mulighed for at vise kreationer frem.

I et stort telt på havnen i Ringkøbing kunne gæster fra nær og fjern fredag og lørdag både udstille og kigge på udstillet kunst. Et stort kunsthåndværksmarked løb nemlig af stablen. 

quoteSelvom det ikke er alle, der køber noget, får man noget respons på sine ting.

Heidi Lillevang, Kunsthåndværker, Aarhus

- Jeg vil gerne ud og vise, hvad jeg laver. Jeg synes, det er vigtigt at komme ud med sine ting, siger Heidi Lillevang, der er en kunsthåndværker fra Aarhus.

For unge og mere ukendte kunstnere er kunsthåndværksmarkedet en oplagt mulighed for at vise værker frem. 

- Jeg håber, at folk har fået øje på, hvad jeg laver, og at de kan lide det. Og forhåbentlig får de lyst til at følge med i min videre udvikling, siger Heidi Lillevang.

Plads til alle

Hver mandag henover sommeren afholdes der kunsthåndværksmarkeder udendørs i Ringkøbing, og nu kulminerer det hele så i teltet på havnen.

- Vi får tag over hovedet, da vi jo kalendermæssigt er inde i efteråret. Ved at rykke i telt er gæsterne jo i ly og læ og kan gå rundt og nyde de mange udstillere indendørs, siger Lone Keilberg, der er tovholder på arrangementet.

Den spirende kunsthåndværker fra Aarhus får da også noget med hjem fra dagen på havnen. 

- Der kommer mange forskellige slags mennesker. Og selvom det ikke er alle, der køber noget, får man noget respons på sine ting, siger Heidi Lillevang.

 

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Kultur.