Opdateret: To børn til observation efter trafikuheld

To børn fastklemt i bil der blev påkørt bagfra med stor kraft

To børn blev kørt til observation på Herning Sygehus, efter de søndag eftermiddag var passagerer i en bil, der blev påkørt bagfra på Struer landevej, lidt nord for Holstebro.

Trafikuheldet skete kort efter klokken 16 i dag. En bil med to voksne og tre børn var på vej i sydlig retning, da den skulle svinge til venstre ad Sir Østergårsvej.

En bagvedkørende bilist overså imidlertid det det svingende køretøj, og bragede med stor kraft op bag i bilen med de fem passagerer.

Ved uheldet bliver to af børnene i den forreste bil fastklemt på tredje sæderække, hvor de måtte frigøres af redningsmandskabet.

Ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær, blev børnene kun lettere kvæstet ved uheldet. De blev efterfølgende kørt til observation på sygeshuset i Herning.

Landevejen mellem Struer og Holstebro var spærret en times tid efter uheldet, men blev åbnet for trafik igen ved 17-tiden. 

I forbindelse med trafikuheldet, blev der rekvireret lægehelikopter og flere ambulancer. Men ifølge vagtchef Simon Skelkjær blev der ikke brug for lægehelikopteren.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.