Igen overskud i Skjern Håndbold

For syvende gang på otte år har Skjern Håndbold sorte tal på bundlinjen.

Skjern Haandbold_0.jpg

Trods adskillige dyre udebaneture i EHF Cuppen kan Skjern Håndbold A/S endnu engang fremvise overskud. Det er syvende gang på otte år, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det endelige regnskab ventes at blive præsenteret i oktober med et forventet positivt resultat i niveauet 40-50 tusinde kroner.

Stor loyalitet

Årsagen til det positive resultat skal ifølge Skjern Håndbolds bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, primært findes i den massive opbakning fra erhvervslivet.

- Opbakningen til Skjern Håndbold er helt unik, hvor vi oplever en enorm loyalitet år efter år fra mange både store og små virksomheder, siger Carsten Thygesen.

- Skjern Bank har været hovedsponsor i klubben i 22 år. Det er et godt billede på den store loyalitet, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand.

Godt rustet til fremtiden

Skjern Håndbold A/S har fortsat en solid egenkapital på ca. fire millioner kroner primært bestående af likvide midler. Dermed lever Skjern Håndbold op til DHF's solvenskrav.

- Vi har dermed et godt økonomisk grundlag for også i de kommende år at være en del af toppen af dansk herrehåndbold, slutter Carsten Thygesen.

Se TV MIDTVESTs dokumentar om trængte Midt- og Vestjyske håndboldklubber, der bliver ved med at investere i fx dyre spillere.

10:17
Flere af de Midt- og Vestjyske håndboldklubber kæmper med dårlig økonomi og faldende omsætning. Alligevel bliver de ved med at investere i dyre spillere og satse stort. Der er nemlig kun én ting der gælder i topklubberne, og det er guld.