Glen Riddersholm inden Priskes første eksamen: - Det er pissedårlig timing

Efter Kenneth Andersens exit tidligere på ugen, er det nu op til den tidligere assistent-træner at føre de midtjyske ulve til succes. Søndag står han overfor Glen Riddersholm og SønderjyskE.

Glen Riddersholm tager søndag imod sin tidligere assistenttræner Brian Priske, når FC Midtjylland møder SønderjyskE på udebane.
Glen Riddersholm tager søndag imod sin tidligere assistenttræner Brian Priske, når FC Midtjylland møder SønderjyskE på udebane.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

For Brian Priske er der ekstra meget på spil de kommende måneder.

Han blev mandag forfremmet fra assistent til midlertidig cheftræner, da tidligere cheftræner Kenneth Andersen frivilligt forlod klubben.

Men forfremmelsen har altså ikke ændret det store ved Priskes hverdag, selvom han nu står i spidsen for at styre de midtjyske ulve.

- Som sådan er der ikke noget, der er forandret. Jeg er jo stadig den samme og setuppet og måden vi gør tingene på er stort set det samme. Selvfølgelig kan jeg godt mærke, at jeg lige har en ekstra beslutning, jeg skal træffe hist og pist. Men det er sådan set den største forandring, siger Brian Priske.

Dårlig timing

Fra SønderjyskE-træner og tidligere FC Midtjylland cheftræner Glen Riddersholm er der stor tiltro til Brian Priske.

- Han har den karakter og personlighed, der skal til. Det er selvfølgelig en stor udfordring at begynde sin karriere som træner i en klub som FC Midtjylland, men jeg føler mig faktisk sikker på, at fremtiden tegner lys med Brian ved roret, siger Glen Riddersholm til Herning Folkeblad.

Brian Priske var selv assistent under Glen Riddersholm, men på søndag de to altså, når Brian Priske skal stå i spidsen for FC Midtjylland ude mod SønderjyskE.

- Jeg synes da, at det er pissedårlig timing. For der sker jo altid noget med en spillertrup, når der kommer en ny træner, og derfor kan vi kun gætte på, hvad det er for et Midtjylland-hold, der møder os på søndag, siger han til Folkebladet.

En lang eksamen

Frem til jul er Brian Priske til eksamen på det grønne græstæppe i Ikast. Her skal han bevise, at han er god nok til at få en længerevarende cheftrænerkontrakt.

- Nu er jeg i gang som cheftræner. Og så kan det godt ske, at det i første omgang er midlertidigt. Men de sidste par år har jeg jo vidst, at det var den vej, jeg gerne ville gå. Nu har jeg muligheden, og så er det selvfølgelig om at gribe den. Absolut helst her i Midtjylland, siger Brian Priske

Kampen på søndag mod Sønderjyske fløjtes i gang klokken 16.

1:37
Brian Priske er ny mand i spidsen for FC Midtjylland. Og for den midlertidige cheftræner er der meget på spil de kommende måneder