Ulla Tørnæs vil være borgmester

Den tidligere undervisnings- og udviklingsminister er Venstres nye spidskandidat i Holstebro.

Ulla Tørnæs er Venstres bedste bud på en ny borgmester i Holstebro. På et møde onsdag aften blev hun officielt indstillet som spidskandidat af Venstre i Holstebro Kommune. Det skriver Dagbladet Holstebro.

- Hun er en drømmekandidat, som vi har arbejdet på gennem længere tid, siger formand for Venstre i Holstebro, Bjarne Sørensen, til Dagbladet.

Søren Gade ude af billedetMed valget af Ulla Tørnæs stopper samtidig alle spekulationer om et muligt politisk comeback for den tidligere forsvarsminister Søren Gade. Flere havde troet, at han ville stille op som borgmesterkandidat, og selv har han da heller aldrig afvist tanken. Nu ser det dog ud som om, at valget er truffet, hvis ikke af ham, så for ham. 

Tørnæs skal vælges formelt

Ifølge Dagbladet Holstebros oplysninger stopper Ulla Tørnæs i landspolitik, når denne valgperiode udløber - og fra 1. januar 2014 hvis hun bliver borgmester. Inden da skal hun dog vælges formelt af Venstres medlemmer i februar. Det ligner dog en formsag.

Læs mere om Ulla Tørnæs på hendes hjemmeside, www.ullatørnæs.dk, og på Folketingets hjemmeside.

Se her et interview med Ulla Tørnæs, hvor hun fortæller om, hvorfor hun har valgt at stille op som borgmester i Holstebro:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.