Lokal arbejdsplads er Europas 3. bedste

Creativ Company i Holstebro blev torsdag aften kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads.

For tredje år i træk placerer Holstebro virksomheden Creativ Company sig i toppen blandt Europas bedste arbejdspladser. i 2009 blev det til en 6. plads, sidste år var firmaet nede som nummer ni, men i år blev firmaet kåret som den 3. bedste arbejdsplads i Europa.

Kan næsten ikke ligge højere

Prisen bliver uddelt af Great Place to Work Institute og bygger på besvarelser fra 1,5 mio. medarbejdere på 1.380 arbejdspladser i 18 europæiske lande. Undersøgelsen evaluerer arbejdspladserne på fem områder: troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fælleskab.

 - Vi ligger meget højt i alle fem områder. I den samlede score får vi 99 %, så vi kan næsten ikke ligge højere, siger HR-Leder i Creativ Company Pia Ørskov.

Sig det med blomster

Great Place to Work Institute har afdelinger i 45 forskellige lande, og har hovedsæde i San Fransisco i USA. Det er de lokale afdelinger der indstiller arbejdspladserne til den europæiske kåring.

- Det er en kæmpe anderkendelse, og vi er bare allesammen rigtigt glade. Vi har allesammen fået blomster i dag, 134 buketter, så der ligner en hel blomsterbutik herude, siger Pia Ørskov.

Midtjyske EnergiMidt klarede sig også flot i konkurrencen, og endte på en tiende plads.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.