Tre eksaminer på én dag: Udvist superstuderende får 12 igen!

Superstudenten fra AU Herning, Marius Youbi, skal i dag op til tre eksaminer. Han har netop overstået den første og fået endnu et 12-tal.

Marius Youbi fra Herning er per 8. januar udvist af Danmark. Men i et forsøg på at hjælpe ham så godt på vej som muligt, har Aarhus Universitet Herning helt ekstraordinært fremrykket eksamen, så den 30-årige superstudent kan få afsluttet sit semester, inden han bliver tvunget ud af landet. 

Jeg er slet ikke overrasket over, at Marius har klaret at få endnu et 12-tal. Han er virkelig en superstuderende, og det er også kun derfor, vi har kunnet fremrykke hans eksaminer, fordi vi ved, at han kan klare det. Det her 12-tal fortæller jo bare en stor del af historien om Marius. Lektor ved AU Herning, Henning Slavensky.

Og nu har den unge mand fra Camaroun altså endnu engang bevist, at han er lavet af et ganske særligt stof. På bare 48 timer er det lykkedes ham at læse op til tre eksaminer. Og den første har han her til morgen netop kunnet vinge af med endnu et 12-tal til samlingen. 

Ingeniørstuderende Marius Youbi skal nu udvises af landet - trods gode karakterer og mangel på ingeniører

- Jeg er slet ikke overrasket over, at Marius har klaret at få endnu et 12-tal. Han er virkelig en superstuderende, og det er også kun derfor, vi har kunnet fremrykke hans eksaminer, fordi vi ved, at han kan klare det. Det her 12-tal fortæller jo bare en stor del af historien om Marius, siger lektor ved AU Herning, Henning Slavensky til TV MIDTVEST.

Marius Youbi er i forrige uge blevet udvist, fordi han har arbejdet for mange timer i sit deltidsjob som rengøringsassistent. Et job han havde for at tjene penge til at finansiere sine studier. Derfor har han ikke overholdt betingelserne for sin opholdstilladelse. 

Hovedpersonen selv sidder netop nu til dagens anden eksamen.