Terrorisering i kolonihaven

En kolonihaveforening i Herning er trætte af at blive terroriseret af en psykisk ustabil beboer. Manden har blandt andet kastet rundt med afføring og lavet hærværk.

Kolonihaveforeningen Ålykke i Herning er trætte af at blive terroriseret af en psykisk ustabil beboer. Manden der bor i kolonihaveforeningen har blandt andet kastet rundt med afføring og lavet hærværk.

- Vi er frustrerede, fordi han opfører sig så vanvittigt at flere beboere ikke tør komme ud i deres huse, siger Carsten Alsing, der er med i bestyrelsen i kolonihaven Ålykke.

Haveforeningen er ikke de eneste, der har haft problemer med den psykisk ustabile mand.

I november 2012 måtte de ansatte på Herning Rådhus evakueres, fordi en mand ringede og sagde, at en bombe var placeret et sted på kommunens kontorer.

Bombetrussel på rådhus

Haveforeningen har flere gange gjort både politi og kommune opmærksomme på de ting, som den psykisk ustabile mand udsatte områdets beboere for. Dog uden held.

- Jeg kan ikke kommentere den konkrete sag, men når vi får en anmeldelse om en psykisk ustabil, der ikke har det godt, så sender vi en medarbejder ud for at snakke med vedkommende og tilbyder at hjælpe, siger Søren Liner Christensen, der er direktør for sundhed, social og beskæftigelse ved Herning Kommune.

Se et indslag om uenighederne:

00:36 Luk video