OPDATERET: Anholdt 113 dage efter skudepisode

En mand, som i sommer deltog i en skudepisode i Holstebro, er blevet anholdt. (Arkivfoto)

Den 10. juni i år fandt en skudepisode sted i trekantsområdet i Holstebro, hvor en person blev passet op og truet med pistol. Efterfølgende blev der affyret to skud.

Politiet anholdt to mænd på 19 og 21 år efter episoden, og de blev varetægtsfængslet dagen efter, den 11. juni. De sidder stadig fængslet i politiets varetægt.

En tredje mand slap dog fra politiet, og han har siden været efterlyst. I alt i 113 dage indtil i går kl. 15.02, hvor han blev anholdt af Vestegnens Politi i København. Her havde han meldt sig selv, efter politiet mandag i denne uge havde intensiveret eftersøgningen.

Grundlovsforhør i dag

I eftermiddag bliver den 19-årige mand fra Holstebro fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro. Her er han sigtet for en række overtrædelser af straffeloven. Blandt andet forhold om overtrædelse af våbenloven, at være til fare for andres liv, vidnetrusler og dødstrusler.

Politiet vil bede dommeren om at holde retsmødet for lukkede døre, lige som det var tilfældet med de to andre personer, der sidder varetægtsfængslet.

 

OPDATERET KL. 14.47:

Den 19-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger.