FCM sælger anfører til østeuropæisk klub

FC Midtjyllands håndboldkvinder sælger den svenske landsholdsspiller Sabina Jacobsen. Hun kom til FCM i 2014.

    
FC Midtjyllands håndboldkvinder sælger anfører Sabina Jacobsen til en endnu unavngiven østeuropæisk klub.
    
Det skriver FCM på sin hjemmeside.
    
Ifølge hbold.dk er den nye klub for den svenske landsholdsspiller og forsvarsstyrmand rumænske CSM Bucuresti.
    
Direktør i FCM Håndbold, Jakob Mølgaard Christensen, siger, at klubben regnede med et salg efter sidste sæson.
    
- Vi følte os allerede ret sikre på, at Sabina Jacobsen gik ind til sin sidste sæson i FCM. Da dette attraktive tilbud så dukkede op, slog vi til, da det ville sikre os en god skilling her og nu.
    
- Samtidig har vi i ledelsen bundet hinanden op på, at vi skal levere positive tal på bundlinjen i den kommende sæson, hvilket dette salg i den grad kan være med til at sikre, siger han til klubbens hjemmeside.

    
Sabina Jacobsen, der har en dansk mor, kom til FCM Håndbold fra Randers HK i 2014.
    
I sin første sæson i FCM vandt hun både det danske mesterskab, pokalturneringen, Cup Winners Cup og den danske Super Cup.
    
- Jeg er stolt af, hvad jeg har opnået med FCM. Især det første år, hvor vi vandt alt, det var rigtig fedt, siger Sabina Jacobsen.
    
- Det gør mig ked af det at skulle forlade klubben og pigerne, for jeg har været rigtig glad for at være i FCM, hvor jeg har udviklet mig meget både som spiller og som menneske.
    
- Men jeg har fået et rigtig godt tilbud fra ét af de allerbedste hold i verden, og det er en drøm, der går i opfyldelse for mig nu, siger svenskeren.
    
Sabina Jacobsens klubskifte bliver ifølge FCM først definitivt midt i juli, hvor hun skal gennemgå det obligatoriske lægetjek. Derfor kan navnet på spillerens nye klub endnu ikke offentliggøres.
    
/ritzau/