Efterlysning: To mænd på knallert ramte cyklist og stak af

To mænd fra Silkeborg er efterlyst, fordi de i slutningen af september stak af efter at have kørt ind i en kvindelig cyklist, som fik kæbebrud.

Det er mændene her, politiet efterlyser. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Lokalpolitiet i Silkeborg efterlyser torsdag to mænd, der på en knallert påkørte en 45-årig kvinde i Silkeborg den 28. september.

- Hun står på cykelstien og venter på at kunne krydse vejen. Så kommer knallerten kørende i den forkerte retning og påkører hende, siger politiassistent Flemming Just fra Lokalpolitiet i Silkeborg til TV MIDTVEST.

I en pressemeddelelse fortæller politiet, at de to mænd på knallerten med høj fart ramte kvinden på Christian 8.s Vej i Silkeborg tæt på Viborgbroen. De stak af fra sammenstødet i retning mod Søtorvet centralt i byen.

  Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Signalementet af mændene er, at de begge beskrives som 25-30 år og almindelig af bygning. Mens knallertføreren har mørkt hår og var iført mørke bukser og sort jakke, havde passageren en sort hue, mørke bukser og en mørk jakke med lyseblå felter på.

Opereret for brud

Det er den 45-årige Lene Kjærgaard, det gik udover. Hun er sidenhen blevet opereret for brud på kindbenet. Hun har fået en kraftig hjernerystelse og er torsdag til læge for at få undersøgt, om hun også har fået piskesmæld.

- Jeg har været rigtig uheldig, men jeg er ikke vred. Jeg er ked af det. Det rammer min retsfølelse, at de kan gøre sådan noget. Nu håber jeg, de bliver fundet.

- Og så frustrerer det mig lidt, at jeg bliver fysisk begrænset af de her skader, siger hun til TV MIDTVEST.

Lene Kjærgaard er forsat sygemeldt på grund af påkørslen.

Kender du de her mænd - eller har oplysninger i sagen - kan politiet kontaktes på 1 1 4.